Az Atlantic GAM – Questra befektetés mint passzív jövedelem

Ahogy az egyik passzív jövedelemről szóló bejegyzésemben már beszéltem róla, az én egyik passzív jövedelem megoldásom az Atlantic GAM – Questra World befektetési lehetősége.

Én nagyjából egy hónappal ezelőtt ismertem meg a Questra Holdings – ot, a cég által létrehozott egyedülálló befektetési rendszert, majd miután beszereztem még némi információt a Questra-ról, illetve a leányvállalatairól, az Atlantic GAM – ről és a Questra World – ről, szinte azonnal létre is hoztam saját webirodámat és a saját befektetésemet.

Miért döntöttem ilyen gyorsan?

Csak néhány okot sorolok fel neked, ami miatt nem akartam túl sokáig várni a regisztrációval és a befektetésem elindításával.

Én azt láttam, hogy a cég profi abban, amit csinál, régóta (2009) a befektetési piacon dolgozik, és hosszú távra tervez. Megnyugtató volt látni a Questra eredményeit, és látni azt, hogy itt olyan hozamokat érhetek el, amilyeneket máshol nem.

Már egészen alacsony összeggel is elindítható egy jelentős hozamot (heti 2 – 4 %) produkáló befektetés, de ha úgy akarom, bármekkorára növelhetem a portfóliómat. (Itt van egy videó, amiben láthatod, milyen portfólió csomagokat lehet vásárolni.)

Ráadásul a befektetésem teljes biztonságban van, ugyanis minden portfólió csomag mellé tartozik egy tőke biztosítás, amit ha bekapcsolok, egy biztosítási alap garantálja azt, hogy nem veszíthetem el a befektetett pénzemet.

Szintén fontos volt a számomra, hogy ha akarom, minden héten kivehetem a hozamaim egy részét, vagy akár az egészet.

Ahogy mondtam, én elindítottam a saját befektetésemet, és az első három hét tapasztalatai, eredményei azt mutatják, hogy nagyon jó döntést hoztam.

Az Atlantin GAM minden pénteken este jóvá írja a csomagjaim heti hozamait a webirodámban, és erről küld is egy SMS-t Ezen a képen ezeket az SMS-eket láthatod, és hogy jobban láthatóak legyenek, alá írtam az adott héten elért hozam mértékét is.

Questra profit11-18-26

Ezt nevezem és valódi passzív jövedelemnek.

Minden héten pontosan megérkezik, pontosan tervezhető és kiszámítható, mit fogok tudni elérni vele, és ha akarom, bármeddig fenntartható, folyamatos bevételt jelent a számomra.

Ha te is akarsz magadnak egy ilyet, kattints a gombra!
A megjelenő oldalon keresd a “Personal office” gombot!
A regisztrációhoz itt találsz segítséget: http://passzivjovedelemvelem.szilagyigyorgy.hu/regisztracio/
nekem-is-kell

A cégről, a passzív jövedelem lehetőségről a további információkért iratkozz fel itt:

 A kérdéseiddel keress itt:
szilagyigyorgy-onecoinSzilágyi György
+36305608366
Skype: szilagyigyorgy64

Minden vélemény számít!