Mi is az a passzív jövedelem?

Miről is van szó akkor, amikor passzív jövedelemről beszélünk?

Ne számíts túlzottan tudományos meghatározásra, a passzív jövedelem saját meglátásom szerinti meghatározását olvashatod a következőkben, és persze a végén megosztok veled egy olyan információt is, amelyet ha alkalmazol, a számodra is lehetővé teszi a valódi passzív jövedelem elérését.

Tehát szerintem a passzív jövedelem ezt jelenti: egyszer elvégzel egy munkát , egyszer létre  hozol valamit (pl. egy terméket, egy szolgáltatást, egy struktúrát,), ami aztán folyamatosan bevételt termel neked, akkor is, ha te éppen alszol vagy a tengerparton szürcsölgeted a jéghideg koktélodat, amiben egy kis napernyő díszeleg.

Mondjuk megírsz egy könyvet, amit aztán a szárnyira kap a világhír, és ahányszor eladnak egyet bárhol a világon, a bankszámládra becsorog egy kis pénz. Ha sok millió darabot adnak el belőle a világ könyvesboltjaiban, ez sok milliószor történik meg. És sok milliószor egy kis pénz az sok – sok pénz, úgy, hogy “csak” egyszer hoztál létre valamit.

De ha Te találtad volna fel azt a kockát, amit sok 10 millió ember tekerget – forgat megszállottan, és amelyből mára több mint 400 millió darabot adtak el, a beáramló passzív jövedelemből többszörös dollár milliomosként éldegélhetnél, és élvezhetnéd a kiapadhatatlan pénzáramlás áldásait.

Persze egy bestsellert megírni vagy egy világsikerré váló találmányt létrehozni nem könnyű…

De van más, sokkal egyszerűbb és lényegesebb gyorsabban eredményt produkáló módja is annak, hogy elérd a valódi passzív jövedelmet.

Képzeld el azt, hogy Rubik Ernő lehetővé tenné, hogy Te, aki megszállott Rubik kocka rajongó vagy, részesülj az kocka eladásából származó haszonból olyan módon, hogy amikor a személyes tovább ajánlásod eredményeként történik egy eladás, a haszon egy részét Te kapod meg. Ezt nevezzük affiliate (tovább ajánlói) tevékenységnek: ha elégedetten használsz valamit, akkor azt ajánlani fogod az ismerőseidnek is, akiknek a problémájára megoldás az a dolog, és mivel Te ezzel munkát végeztél és eladást generáltál, részesülsz az eladásból származó haszonból is – már amennyiben a gyártó cég affiliate partnereként végezted ezt a tevékenységet.

Mert ha bele gondolsz, naponta csinálsz ilyet: amikor megnézésre ajánlasz egy jó filmet a barátodnak, amikor felhívod a szomszédod figyelmét egy akciós termékre a Tesco-ban, vagy ha megkérdezik tőled, ismersz-e egy jó autószerelőt, Te ajánlod azt az embert, akihez már évek óta hordod az autódat, ha gond van vele. Ekkor is tovább ajánlói tevékenységet végzel, csak éppen egy fillért sem kapsz érte az autószerelődtől. (Lehet, hogy kéne egy affiliate szerződést kötnöd vele? Ha túl gyakran küldesz hozzá kuncsaftokat. érdemes lenne elgondolkodnod ezen…)

Természetesen sok olyan cég van a világon, aki a termékei, szolgáltatásai népszerűsítésének ezt a módját választotta: inkább az affiliate partnereinek fizeti ki a jutalékokat ahelyett, hogy TV reklámokba vagy újság hirdetésekbe ölné a pénzét – és lássuk be, ez a fajta módszer sokkal hatékonyabb, hiszen egy elégedett ember személyes ajánlásánál nincs erőteljesebb reklám.

Mint ahogy már több, a passzív jövedelemről szóló bejegyzésemben is beszéltem róla, én két hónappal ezelőtt az Atlantic Global Asset Management-nél létre hoztam magamnak egy befektetést, amely nagyszerű eredményeket és hozamokat produkál a számomra, és én emiatt rendkívül elégedett vagyok vele. Amellett, hogy a ma elérhető banki betéti kamatok sokszorosát termeli a portfólióm, amit hetente megkapok, szabadon rendelkezhetek is vele, hiszen bármikor eldönthetem, hogy kiveszem a keletkező hasznot vagy esetleg visszaforgatom azt, aminek az eredmény az lesz, hogy következő héttől már magasabb hozamot fogok kapni.

Nézzük meg, mit jelent ez a valóságban!

A következő képen az egyik portfólióm által elért hozamokat láthatod, illetve ennek a csomagnak az eddigi teljesítményét.

Amint látod, a csomagot 2016.11.06.-án vásároltam, ami hat hét alatt 210,61 euró hozamot termelt a számomra.
Igen, ez igazi pénz, kp, money, dohány, della, vagy nevezd, ahogy akarod…
Kézzel fogható pénz, aminek egy részét én kiutaltam magamnak, illetve egy részéből újabb befektetési csomagokat vásároltam, ami újabb hozamokat termel.
Pontosan minden pénteken az aktuális hozamot jóvá írják a számlámon, én pedig eldöntöm, mit akarok kezdeni vele: kiveszem, vagy újabb csomagot vásárolok…
Az össz bevételem pedig 2017.11.07-ig várhatóan 1934 euró lesz, ami azt jelenti, hogy könnyedén több mint megdupláztam a pénzemet.

Ezzel a módszerrel tehát egy folyamatosan áramló, egyre nagyobb passzív jövedelemre teszek szert, és ahogy mondtam, nagyon elégedett vagyok ezzel a befektetéssel.

És  mivel én elégedett vagyok vele, és nekem minden szempontból tökéletesen megfelel ez az invesztíció, ha Te megkérdeznél engem, hogy tudok-e valami megoldást arra, hogy kamatoztasd a pénzedet, szívesen ajánlanám neked az én megoldásomat. Aztán ha te megnézted, miről is van szó, és úgy döntesz, neked is megfelel ez a fajta befektetés, én meg tudom mutatni neked, hol hozhatod létre a sajátodat.

Mi történik ebben az esetben?

Te létre hozod a saját portfóliódat, ezzel az Atlantic GAM cégnél, aki azt kezeli, forgalom keletkezett, és mivel ez a forgalom az én tovább ajánlásom eredményeképpen keletkezett, mint a cég affiliate partnere, jutalékot fogok kapni.
De van még egy nagyszerű hozadéka az egyszer elvégzett munkámnak: amennyiben te elégedett leszel a befektetéseddel, és erről beszélsz majd a saját ismerőseidnek is, és ennek hatására ők is úgy döntenek, hogy nekik is kell egy ilyen portfólió, majd ez újra és újra megtörténik, az egyszer elvégzett munkámból kiindulva létre jön egy struktúra, ahol bármikor történik egy vásárlás, én jutalékot fogok kapni. Lehet, hogy egyszerre nem sokat, de egy idő után naponta sokszor. Ez pedig egy idő után sok pénzt fog jelenteni.

Hogy ez működik-e?

Amikor valahol a struktúrámban egy vásárlás történik, akkor én azonnal jutalékot kapok, és erről a cég minden esetben egy sms értesítést küld. Az alábbi képen a telefonom képernyőjét láthatod rajta az értesítésekkel. Láthatod, hogy ezen a december 29.-i csütörtöki napon öt alkalommal kaptam jutalékot, a QP után álló számok a jutalék mértéket jelentik euróban. Ha összeszámolod, ezen a napon 106,2 euró jutalékot kaptam, ami kb. 33000 forint.

Szerintem nem rossz.

Nyilván ha te legalább ennyit keresel naponta, akkor érted, hogy miről beszélek. De a fentiekből azt is megérthetted, hogyan jött létre a számomra ez a jövedelem, és azt is látnod kell, hogy ahogy növekszik az általam létrehozott struktúra, ez a bevétel folyamatosan növekszik.

Nos, az én felfogásom szerint ez az igazi passzív jövedelem.

Természetesen egy ilyen hálózat nem fog csak úgy, saját magától létre jönni, hogy ez megvalósulhasson, kell némi munkát végezni, de szerintem mindenképpen megéri beletenni az időt és energiát, hiszen egy idő után már a struktúrám önfenntartóvá válik, és úgy termeli a bevételt, hogy nekem nem kell minden pillanatban jelen lennem.

És ez nekem nagyon tetszik!

De  mi a helyzet veled?

Ha neked is tetszik, amiről beszéltem, nem kell mást tenned, mint …

1. regisztrálsz  (Ide kattints!)
2. veszel egy csomagot (akár már 90 euróval elindulhatsz, de ha jót akarsz magadnak, igyekszel a lehetőségeidhez képest a legnagyobbat venni – a választékot az ingyenes regisztráció után a webirodádban megtalálod)
3. beszélgetsz az ismerőseiddel, és ha panaszkodnak a pocsék anyagi helyzetük miatt, nevetve azt mondod, a te helyzeted sokkal jobb a saját befektetésednek köszönhetően…
Könyörögni fognak, mutasd meg, hol tudnak olyat csinálni maguknak, mint a tiéd…
Kb ennyi.
Onnantól kezdve minden pénteken megérkezik a számládra a heti hozamod, illetve ha akarod, te is részesülhetsz affiliate jutalékból is a továbbajánlásod eredményeképpen létre jövő vásárlásokból.
Ha te is akarsz magadnak egy ilyet, kattints a gombra!
A megjelenő oldalon keresd a “Personal office” gombot!
A regisztrációhoz itt találsz segítséget: http://passzivjovedelemvelem.szilagyigyorgy.hu/regisztracio/
nekem-is-kell

A cégről, a passzív jövedelem lehetőségről a további információkért iratkozz fel itt:

 A kérdéseiddel keress itt, és szívesen segítek:
szilagyigyorgy-onecoinSzilágyi György
+36305608366
Skype: szilagyigyorgy64

Minden vélemény számít!